het schip

De Hollandia is van april tot en met oktober op het water te vinden. In die periode zeilen we zo'n beetje elke dag met gasten. Het seizoen stopt in de regel eind oktober en vanaf half november liggen we ergens in Nederland in de winterrust. Dit is de tijd voor onderhoud aan het schip en rusten we zelf ook een beetje uit.

De Hollandia is door haar indeling, haar relatief geringe diepgang en haar zeileigenschappen uitstekend uitgerust voor een schitterend avontuur.

Bij binnenkomst valt het ruime en hoge dagverblijf op. De sfeervolle betimmering geeft een huiselijke sfeer. En er is voldoende ruimte om hier met 16 personen te leven. De keuken is strategisch ingedeeld en biedt meer dan voldoende ruimte om met meerdere personen tegelijk te werken. Bovendien is er een 6-pits horecafornuis -met oven- aanwezig, een ruime koelkast met vriesvak en is er onder de banken meer dan voldoende bergruimte voor uw boodschappen.

De hutten zijn voorzien van koud en warm stromend water, kastruimte en bedlampje. Het sanitair bestaat uit twee ruime toiletten en een heerlijke douche. Voor de wat koudere dagen is er door het gehele schip centrale verwarming.

Choose a language