Varen met de Hollandia

Kennis van zeilen is niet noodzakelijk, sterker nog; de meeste van onze gasten die voor het eerst aan boord komen zijn totale leek op dit gebied. Zeilen is wel altijd een teamsport en soms is je hulp wel gewenst. Bij het zeil zetten, maar ook bij de diverse manoeuvres. In onze ogen is zeilen het leukst als je snapt wat je aan het doen bent en we steken dan ook veel energie in het uitleggen van de diverse handelingen die er zijn. Overigens is het vaak wel zo dat we lang niet altijd een taak voor iedereen hebben; er blijft dus genoeg tijd over om lekker te luieren.

Arrangementen

Een dag of dagen zeilen combineren met een bezoek aan een museum. Of neem een gids mee die je het een en ander vertelt over de natuur om je heen. Of met de boot naar een mooi plekje zeilen om daar te barbecuen. Er zijn genoeg leuke in interessante combinaties te verzinnen. De schipper kent haar vaargebied op haar duimpje en weet precies wat mogelijk is. Samen kun je zo een prachtige dag samenstellen die helemaal voldoet aan jouw doel. Leg ons je idee voor!

Bij het samenstellen van een arrangement kun je ervoor kiezen om catering aan boord te nemen. Maar het staat je natuurlijk ook vrij om zelf je eten en drinken te regelen.

Eten en drinken.

Als jullie zelf het eten en drinken verzorgen is er een supermarkt in Stavoren die op een steenworp afstand van de haven ligt. Als je geen zin hebt om al je boodschappen van huis mee te slepen kun je hier ook je inkopen doen. Tevens kan je hier van te voren je boodschappen bestellen, dan staan ze aan boord als u aankomt. Kijk ook even onder het menu praktisch voor meer informatie hierover.

Catering

Je kunt er ook voor kiezen om catering aan boord te nemen. In dat geval reist er een kok mee die het eten en drinken voor jou verzorgt. Dit kan op basis van halfpension -ontbijt en lunch- of volpension of alleen een inschepings schotel.

In elk geval vindt vooraf overleg plaats over de samenstelling van het menu. Als je meer informatie wilt over catering aan boord verzoeken we je vriendelijk om even contact met ons op te nemen.

Choose a language